Українські дрони Sirko стали на конвеєр: їх виробляють 1000 на місяць, але буде більше

Минулого тижня в Україні запустили серійне виробництво українських розвідувальних дронів Sirko. Зараз працює одна конвеєрна лінія, але в найближчих планах запустити ще дві.

Про це в ефірі NV розповів виробник дронів Sirko голова наглядової ради ТОВ Науково-виробничої компанії Sky Assist Ігор Криничко, інформує Фокус.

За словами виробника, зараз у компанії працює одна конвеєрна лінія. Це дозволяє виготовляти до 1000 дронів на місяць.

1683034033-528

БпАК Sirko. Фото: Укрінформ

"Одна лінія дозволяє виробляти 800-1000 бортів за місяць. От що може робити ця технологія, і що на сьогодні в нас налаштоване. Ми будемо раді поділитися ліцензією, але треба розуміти, що насправді ми не вигадали нічого такого, чого б у світі не було.

Два ключових моменти, за рахунок чого все робиться. Перше – це штампування, і друге – це конвеєрне збирання. Ми від самого початку, формуючи технічне завдання для нашої моделі, розуміли, що для того, щоб досягнути масовості у виробництві, нам потрібно було застосувати саме ці технології", – сказав Ігор Криничко.

Він зазначив, що вони готові розвивати свій потенціал та потужності, і в них вже готові до запуску ще дві конвеєрні лінії, а отже після їхнього запуску можна за місяць виготовляти до 3000 дронів Sirko.

Читайте також: У Харкові презентували український надлегкий безпілотник Sirko (ФОТО)

українські бпла конвеєр Sirko розвідка

Знак гривні
Знак гривні