Атака безпілотниками: в Криму є влучання у склад боєприпасів, у Москві "приліт" біля міноборони

У ніч на 24 липня російські окупанти повідомили про атаку безпілотників в тимчасово окупованому Криму і в столиці РФ Москві.

Крим

Як повідомляють Крим Реалії, міністерство оборони Росії заявило про атаку на Крим 17 безпілотників.

У російському відомстві стверджують, що чотирнадцять безпілотників нібито були знешкоджені засобами РЕБ, з яких 11 безпілотників «зазнали аварії в акваторії Чорного моря, і ще три впали на території півострова».

Представник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов, заявив, що українські безпілотники атакували російські військові об’єкти на території окупованого півострова.

Згідно з інформацією Аксьонова, окупанти призупинили рух залізницею в Джанкойському районі та автомобільною трасою Джанкой-Сімферополь.

Крім того, вони вирішили евакуювати населення довколишніх сіл у радіусі 5 кілометрів від місця вибуху у Джанкойському районі.

Як пише Мілітарний, вибухи чути біля села Веселе за 15 кілометрів від Джанкоя. Там міститься військовий аеродром, що зараз не експлуатується. На ньому російські загарбники облаштували склад для зберігання боєприпасів.

Москва

Російські ЗМІ і Telegram-канали повідомляють, що внаслідок атаки безпілотників на столицю РФ пошкоджено будівлю поруч з міністерством оборони, ще один дрон влучив у московський бізнес-центр.

Російське пропагандистське видання ТАСС із посиланням на екстрені служби підтвердило, що осколки безпілотника виявлено на Комсомольському проспекті, а ще один безпілотник влучив у висотку бізнес-центру на вулиці Лихачова.

москва атака дрони бавовна крим

Знак гривні
Знак гривні