Британський гурт The Tiger Lillies презентує альбом Ukraine у Києві та Львові (ФОТО, ВІДЕО)

Культовий британський гурт The Tiger Lillies виступить в Україні з концертами, на яких презентує майбутній альбом під назвою Ukraine.

Як повідомили артисти, концерти відбудуться 11 липня у Львові (!FESTrepublic) та 13 липня в Києві (Caribbean Club).

"На цих спеціальних концертах володарі премії "Олів'є" представлять збірку нових пісень про Україну, написаних спеціально для цих дат, а також добірку своїх найкращих хітів.

The Tiger Lillies підтримують Україну з перших днів вторгнення. Гурт постійно говорить про війну та події, що відбуваються в Україні, у своїх соціальних мережах, а вокаліст Мартін Жак постійно виступає на підтримку України перед численними шанувальниками гурту", – йдеться у повідомленні.

tiger_concert_site

Фото: sluch.media

Новий альбом Ukraine вийде 21 липня, а всі кошти від його продажу підуть на підтримку України.

Вокаліст і автор пісень гурту, Мартін Жак, розповідає: "Протягом останнього року чи більше я був дуже активним щодо України на своїй сторінці у Facebook. Я малював картини, писав вірші та пісні, які й сформували новий альбом. Мене переповнюють співчуття і смуток за простих людей, які платять власним життям або життям своїх близьких за пихатого царя-бандита в Кремлі".

З міжнародною репутацією одного з найвідоміших авангардних гуртів світу, номіновані на Ґреммі, Tiger Lillies не перестають дивувати, шокувати та розважати своїм неповторним музичним стилем, що поєднує в собі моторошну магію довоєнного Берліну та дикунську енергетику панку.

Bandcamp-header

Обкладинку альбому створив український художник-аніматор Микита Лиськов, який мешкає у Дніпрі. Микита каже: "Дуже важливо, що такий легендарний гурт, як The Tiger Lillies, підтримує Україну в боротьбі за незалежність проти російської агресії. В оформленні альбому я використав свій малюнок, який намалював під час обстрілів мого рідного міста Дніпро. Нас вбивають у власній країні, нам потрібна європейська підтримка, нам потрібна зброя, нам потрібні винищувачі!"

підтримка україни концерт музика україна-британія

Знак гривні
Знак гривні